Jaap Schouten Award 2020

Foto: Gaby Züblin

Op zoek naar nominaties

De Jaap Schouten Foundation is op zoek naar nominaties voor de Jaap Schouten Award 2020.

Misschien ervaart u just deze weken speciale maatregelen of acties van mensen die door hun acties het samenleven gemakkelijker maken. We moedigen u aan om uw ervaringen met ons te delen: de Jaap Schouten Foundation is op zoek naar nominaties voor de Jaap Schouten Award 2020.

Ter ere van zijn stichter reikt de Jaap Schouten Foundation tweejaarlijks een award uit voor uitzonderlijke betrokkenheid van instellingen of individuen die innovatieve oplossingen in de praktijk brengen op

  1. wetenschappelijk terrein
  2. maatschappelijk terrein
  3. ondernemerschap

Het idee of project moet wel een sociale impact hebben, een relatie met gezondheid/welzijn hebben en dient bij voorkeur in Rotterdam of de regio Rotterdam in vervulling te gaan of gegaan zijn. De Jaap Schouten Award bestaat uit maximaal 50.000 Euro, een ingelijste oorkonde en de presentatie van het project/werk/paper gedurende de Award ceremonie.

De bestuursleden van de Jaap Schouten Foundation en eventueel externe experts zullen de nominaties beoordelen. Op 11 maart 2021 vindt de uitreiking van de Jaap Schouten Award plaats.

Het nominatiedossier moet online worden ingediend via de nominatieformulier Jaap Schouten Award. Voordragen van kandidaten kan van 20 april 2020 tot 20 jun 2020. 

Raadpleeg voor verdere informatie alstublieft de algemene voorwaarden of neem contact op met de secretaris mevrouw Rut Hausherr Kruidenier (rhk@schoutenfoundation.org).

Nominatieformulier